Czekaj...

    PLATERY

  • 139

    STIXX PLATER

  • 399/599

    PLATER OWOCÓW MORZA DLA 2/4 OSÓB

    KREWETKI KRÓLEWSKIE, PRZEGRZEBKI, MULE, OŚMIORNICA, EMULSJA WINNO-MAŚLANA, SALSA POMIDOROWA Z KOLENDRĄ
  • 159

    PATA NEGRA GRAN RESERVA 24MC+

  • 99/199

    ŚWIEŻE OSTRYGI GILLLARDEU NO.2 6/12 SZT

    ZIMNE PRZYSTAWKI

  • 39

    LABNEH

    MIX PRAŻONYCH PESTEK, BURAK, FIGI, PORTO
  • 69

    TATAR WOŁOWY

  • 169

    TATAR WAGYU A5

    ŚWIEŻA TRUFLA, EMULSJA POMIDOROWA UMAMI
  • 65

    CARPACCIO WOŁOWE

  • 159

    CARPACCIO WAGYU A5

    PARMEZAN, MAJONEZ TRUFLOWY, RUKOLA, WĘDZONA SÓL
  • 85

    WOŁOWINA TATAKI

  • 65

    TATAR Z TUŃCZYKA

    WAKAME, KIMCHI, SŁONECZNIK
  • 59

    PIKANTNY TATAR Z ŁOSOSIA

    WASABI, KAFIR, PRAŻYNKI KREWETKOWE
  • 99

    CEVICHE Z HOMARA I KREWETEK

    JALAPENO, MANGO, LIMONKA
  • 59

    BURRATA

    POMIDORKI CHERRY, EMULSJA POMIDOROWA, PESTO Z PISTACJAMI, RUKOLA

    CIEPŁE PRZYSTAWKI

  • 59

    GRILLOWANY KOZI SER

  • 79

    GRILLOWANE KREWETKI

  • 99

    GRILLOWANA OŚMIORNICA

    ZIEMNIAKI FRANCUSKIE, CHORIZO, SOS NDUJA
  • 129

    FOIE GRAS

    BRIOCHE, FIGI, SOS PORTO
  • 129

    SMAŻONE PRZEGRZEBKI

    EMULSJA WINNO-MAŚLANA, NATKA, KAWIOR TOBIKO YUZU
  • 65

    PIEROGI Z POLICZKAMI WOŁOWYMI (3 SZT)

    PURÉE Z SELERA, JARMUŻ, SOS Z CZERWONEGO WINA
  • 59

    PIEROGI Z BRYNDZĄ I TRUFLAMI (3 SZT)

    PURÉE Z SELERA, ZIEMNIAKI, JARMUŻ, ŚWIEŻA TRUFLA

    ZUPY

  • 45

    FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA

    Zupa cebulowa z serem Gruyère, grzankami i białym winem
  • 39

    TOM YUM Z TOFU

  • 49

    TOM YUM Z KURCZAKIEM

  • 59

    TOM YUM Z KREWETKAMI

    SAŁATKI

  • 59

    SAŁATKA CEZAR Z KURCZAKIEM

  • 69

    SAŁATKA CEZAR Z KREWETKAMI

  • 85

    SAŁATKA AZJATYCKA Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ I WARZYWAMI SEZONOWYMI

    STIXX STEAK SPECIALS

  • 279

    TOURNEDOS ROSSINI

    FOIE GRAS, SZPARAGI, SOS PORTO
  • 179

    STEAK DIANE

    PIECZARKI, BRANDY, FRYTKI
  • 109

    STEAK FRIES

    ROSTBEF 250G, FRYTKI, MIX SAŁAT, SOS PIEPRZOWY
  • 1100g659

    „NEW YORK STYLE” PORTERHOUSE STEAK DLA 2

  • 1799

    STIXX ULTIMATE SURF & TURF EXPIRIENCE

    PORTERHOUSE 1000G, TOMAHAWK 1000G, KREWETKI KRÓLEWSKIE, PRZEGRZEBKI, OŚMIORNICA, 4 SOSY, 5 DODATKÓW DO WYBORU.
    Polecamy dla 4-6 osób.

    STEKI

  • 100% POLSKA WOŁOWINA SEZONOWANA NA MOKRO
  • 300g179

    RIB EYE

  • 300g149

    ROSTBEF

  • 220g159

    POLĘDWICA

  • 300g199

    FILET MIGNON

  • 100g69

    CHATEAUBRIAND

    sos bearnaise, 2 dodatki do wyboru

    STEKI Z KOŚCIĄ

  • (100% POLSKA WOŁOWINA SEZONOWANA NA SUCHO MIN. 30DNI) Z GRILLA WĘGLOWEGO
  • 100g49

    NEW YORK STRIP / CLUB STEAK

  • 100g55

    ANTRYKOT Z KOŚCIĄ

  • 100g59

    T-BONE

  • 100g59

    PORTERHOUSE

  • 100g59

    TOMAHAWK

    STEKI JAPOŃSKIE

  • 100g499

    ANTRYKOT KOBE A5

  • 100g499

    ROSTBEF KOBE A5

    SURF & TURF

  • 300g289

    RIB-EYE Z KREWETKAMI (3 SZT)

    KREWETKI KRÓLEWSKIE, EMULSJA WINNO-MASLANA, SZPARAGI
  • 220g279

    POLĘDWICA Z PRZEGRZEBKAMI (4 SZT)

    PRZEGRZEBKI, KREMOWY SZPINAK, SZAFRANOWY BUERRE-BLANC
  • 300/150g599

    FILLET MIGNON Z OGONEM HOMARA

    OGON HOMARA KARIBSKIEGO, SZPARAGI, PUREE TRUFLOWE, EMULSJA WINNO-MAŚLANA
  • 600g599

    STIXX SURF & TURF DLA 2

    FILLET MIGNON, RIBE EYE, KREWETKI KRÓLEWSKIE, PRZEGRZEBKI, EMULSJA WINNO-MAŚLANA, 2 DODATKI DO WYBORU

    RYBY I OWOCE MORZA

  • 99

    ŁOSOŚ MARYNOWANY W SAKE I MISO

    WARZYWA STIR FRY, RYŻ
  • 149

    STEK Z TUŃCZYKA

    SEZAMOWY CRUST, WARZYWA, SOS HOI-SIN
  • 139

    STEK Z MIECZNIKA

    WARZYWA RATATUJ, OLIWKI, POMIDORY
  • 69/139

    MULE MARINARA 500G/1000G

    WINO, MASŁO, NATKA, FRYTKI
  • 79/149

    MULE CHORIZO 500G/1000G

    WINO, MASŁO, CHORIZO, NATKA, FRYTKI

    RYBY I OWOCE MORZA Z PIECA WĘGLOWEGO

  • 500g159

    DORADA

  • 500g159

    OKOŃ MORSKI

  • 100g59

    SOLA ATLANTYCKA

  • 1 szt29

    KREWETKI KRÓLEWSKIE

  • 150g349

    OGON HOMARA KARAIBSKIEGO

    DANIA MIĘSNE

  • 95

    KUKURYDZIANY KURCZAK SUPREME

    PUREE TRUFLOWE, WARZYWA SEZONOWE, SOS SMARDZOWY
  • 109

    PIECZONA KACZKA

    ZIEMNIAKI Z MAJERANKIEM, KAPUSTA MODRA, SOS TYMIANKOWY
  • 135

    GICZ JAGNIĘCA

    PUREE TRUFLOWE, WARZYWA SEZONOWE, SOS WINNY
  • 69

    TIKKA MASALA Z PANEER

  • 79

    TIKKA MASALA Z KURCZAKIEM

  • 99

    TIKKA MASALA Z KREWETKAMI (6 SZT)

    MAKARONY

  • 69

    RIGATONI ALLA VODKA

  • 79

    RIGATONI ALLA VODKA Z CHORIZO I NDUJĄ

  • 89

    RIGATONI ALLA VODKA Z KREWETKAMI

  • 89

    PAPPARDELLE Z TRUFLAMI

  • 139

    PAPPARDELLE Z TRUFLAMI Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ

    DANIA VEGE

  • 75

    STEK Z PALONEJ KAPUSTY

    PUREE TRUFLOWE, WARZYWA SEZONOWE, SOS CHIMICHURRI, ŚWIEŻA TRUFLA

  • DODATKI
    • 20

      ZIEMNIAK PIECZONY Z CREME FRAISHE

    • 25

      PUREE TRUFLOWE ZE ŚWIEŻĄ TRUFLĄ

    • 29

      PIECZONY BATAT Z GUACAMOLE I KOLENDRĄ

    • 29

      FRYTKI TRUFLOWE Z PARMEZANEM I NATKĄ

    • 42

      GRILLOWANE ZIELONE SZPARAGI

    • 29

      KREMOWY SZPINAK Z PARMEZANEM

    • 19

      MIX SAŁAT Z SOSEM VINAIGRETTE

    • 29

      GRILLOWANE WARZYWA

  • SOSY
    • 15

      Koniak / zielony pieprz

    • 15

      Chimichurri

    • 19

      Bearnaise

    • 25

      Smardzowy

    • 25

      Masło Cafe de Paris

    • 19

      MAJONEZ TRUFLOWY